En personbil körde på tisdagskvällen i diket i Vestergeta, Geta.

De försvunna hästarna har hittat hem igen. I går eftermiddags fick Ello Almer besked om att hennes hästar inte var i hagen.

Under natten kunde mindre ordningsstörningar i Eckerö rapporteras av allmänheten. Polisen var passligt nog på patrull i närheten, och kunde åtgärda problemen. Under natten fattade också en byggnad i Saltvik eld.

Någon hade under söndag natt stulit föremål från en olåst personbil – och inte från polisbil, som polisen först gick ut med på sin hemsida.

En gräsplätt på cirka tusen kvadratmeter brann under söndagen i Åsgårda, Saltvik. Branden orsakades av gnistor från ett slåtterarbete i området. 

En person var ute och simmade och fick kramp i vattnet vid Nabbens badstrand under söndagen. 

Natten till söndagen körde en förare i diket i Finström. Polisen hittade föraren en bit bort från fordonet, föraren var oskadd men berusad. Föraren blåste 1,49 promille och är nu gripen och misstänkt för grovt rattfylleri.

En vattenskoterolycka skedde natten till söndag i Bergö, Finström. En person är skadad och förd till sjukhus. Brandmästare Karl Nordlund menar att det inte frågan om livshotande skador, utan lindrigare.

En bil och en moped kolliderade vid Nabben i Mariehamn enligt ett alarm runt klockan 16:20 på lördagskvällen. Men det finns inga uppgifter om att någon är skadad eller vad som orsakade kollisionen.

Två personer somnade under fredagsnatten utomhus i Mariehamn.

Ombord på ett kryssningsfartyg fattade personal under fredagsnatten mistankar om att en person som befann sig på båten ämnade att köra av trots att denne druckit alkohol.

Polisen mottog under fredagsnatten en anmälan om misshandel i Eckerö.

En markområde i Ytternäs började vid lunchtid på lördagen brinna.