Motorcyklisten som under fredagen körde på endast bakhjulet på Järsövägen, mötte en polispatrull mitt i akten.
Vederbörande misstänks därmed för äventyrande av trafiksäkerheten.

Gränsbevakningen assisterade under söndagen polisen med att kontrollera nykterheten bland fordonsförare i skärgården. På förmiddagen var man i Kumlinge och på eftermiddagen i Brändö. Samtliga förare var nyktra.

Två rådjur blev under lördagsnatten påkörda.

En person har delgivits böter för motstånd mot person som upprätthåller ordningen efter att under lördagsnatten riktat sparkar mot ordningsvakter på en nattklubb.

En person är misstänkt för straffbart bruk av narkotika, rattfylleri och olovlig körning.

En kryssningsfärja som anlöper till Åland larmade under fredagsnatten om en person som inte kunde uppvisa giltiga ID-handlingar.

Polisen upprättade under fredagskvällen en blåskontroll längs med lemlandsvägen.

Polisen kallades under fredagsnatten till en adress i Mariehamn efter larm om en pågående fordonsstöld.

Polisen stannade under fredagsnatten en bil i Mariehamn för kontroll.

På grund av underhållsarbeten på Askörsbron i Brändö vecka 47–48 kan väntetider på max tio minuter förekomma. Det informerar landskapsregeringen.

Med anledning av att landskapsregeringen informerar om kommunindelningsutredningen på Kumlinge på söndag, den 18 november, har några extra färjturer satts in mellan Kumlinge och Enklinge.

Viking Lines styrelse har utsett vice vd Peter Hellgren till vd Jan Hanses ersättare. Detta med anledning av att vice vd och vd:s ersättare Andreas Remmer har sagt upp sig. Processen med att hitta hans efterträdare fortgår.

POLIS Polisen stoppade en personbil i centrala Mariehamn på torsdagen och föraren fick blåsa men alkometern gav inget utslag. Däremot gav polisens narkotikatest utslag för amfetamin.

POLIS I onsdag påträffades en efterlyst person i Mariehamn.