Hela denna sida är en annons

Sommarens bästa shopping

Maxinge Center är Ålands ledande handelsplats, bara några minuters bilfärd från Mariehamns centrum. Med över 20 butiker, kaféer och en restaurang finns ett brett utbud för dig som är shoppingsugen.

Köpcentret har 470 gratis parkeringsplatser och fri WiFi i alla publika utrymmen. I köpcentret hittar du allt från förmånligt livsmedel till det senaste inom mode och fritid. Vidare finns en av Ålands två Alkoaffärer (den finländska motsvarigheten till Systembolaget) i Maxinge. Utöver ovanstående finns det mesta du kan tänkas behöva under sommaren: Hemelektronik, djurfoder och djurleksaker, sällskapsspel och strandleksaker, snittblommor och gröna växter samt en frisör för damer, barn och herrar.

Inte bara shopping
Om du besöker köpcentret med hund finns en hundparkering med tre låsbara burar vid köpcentrets norra huvudentré. Du kan också låna en vattenskål i den närliggande djurbutiken. Vid den norra entrén finns ett trivsamt kafé som har Ålands bästa utbud av kvalitetskaffe och te. Precis bredvid kaféet finns en modern lekplats med en klätterställning som passar barn i olika åldrar.

För dig som behöver lyfta kontanter finns en bankomat i anslutning till den norra huvudentrén. I köpcentret finns förstås fräscha dam-, herr- och handikapptoaletter. I anslutning till den södra huvudentrén finns också Ålands snabbaste och största tomglasretur.

Sommartid, i anslutning till den åländska jordgubbssäsongen, säljs åländska jordgubbar utanför den södra huvudentrén. Dagligen mellan måndag och lördag finns ett brett utbud av fisk och skaldjur i vår välsorterade fiskaffär vid den södra huvudentrén.

Köpcentret håller öppet vardagar kl. 10-20, lördagar kl. 10-17 och söndagar kl. 11-16.

MaxingeAnnons

Julhandeln i Maxinge

När julhandeln går in i sitt mest hektiska skede står Maxinge Center redo att ta emot besökare. I köpcentret finns ett tjugotal olika verksamheter, med allt från butiker inom de stora klädkedjorna till mindre specialbutiker samt kaféer och en restaurang.