Hela denna sida är en annons

Julhandeln i Maxinge

När julhandeln går in i sitt mest hektiska skede står Maxinge Center redo att ta emot besökare. I köpcentret finns ett tjugotal olika verksamheter, med allt från butiker inom de stora klädkedjorna till mindre specialbutiker samt kaféer och en restaurang.

Bekväm handel och gratis parkering
Shoppingen i Maxinge är bekväm, du hittar alla butiker under ett och samma tak och kan handla i lugn och ro, opåverkad av väder och vind. Parkeringen rymmer hela 470 parkeringsplatser där du kan parkera gratis under tiden för ditt besök. Med tanke på julaftonens placering på en måndag det här året rekommenderas att inte lämna julshoppingen till sista minuten, d v s den sista helgen innan jul, då det med största säkerhet är extra trångt på parkeringsytorna.

Julklappsinslagning som extra service
Från och med måndagen den 17 december kan kunder som har handlat sina julklappar i köpcentret få dem gratis inslagna i samarbete med Ålands Simförening som står på det södra entrétorget. Föreningen tar emot frivilliga bidrag till verksamheten som tack för inslagningen, men det är inget måste.

Ta en andhämtningspaus
Julhandeln kan i sina värsta stunder upplevas som en aning stressande, med köer och trängsel vart man än vänder sig. Då rekommenderas en paus, antingen i någon av köpcentrets bekväma sittgrupper eller i något av husets kaféer där du kan passa på att ta en kopp julkaffe tillsammans med en kakbit för att få dig tillbaka upp på banan.

Festfin?
Med julen och nyåret kommer ett stort antal tillfällen att umgås med släktingar, vänner och arbetskamrater på ett avslappnat sätt. Du ekiperar dig lätt i någon av Maxinges klädbutiker som har det mesta för både henne och honom. Frisyren blir också festfin med ett besök hos den frisör som du hittar i köpcentret. Besöket bokar du enkelt i förväg via webben eller per telefon.

Mellandagsrea och nyårets fyrverkerier
På annandagen slår köpcentret åter upp dörrarna efter julhandeln för att starta mellandagsrean. Här finns utmärkta möjligheter att göra riktiga klipp på produkter som är på väg ut ur butikernas sortiment efter julhandeln. Från och med torsdagen den 27 december erbjuds försäljning av nyårsfyrverkerier i anslutning till köpcentrets södra entrétorg. Försäljningen av fyrverkerier pågår ända fram till nyårsaftonen.

Varmt välkommen till Ålands bekvämaste julhandel!

MaxingeAnnons

Sommarens bästa shopping

Maxinge Center är Ålands ledande handelsplats, bara några minuters bilfärd från Mariehamns centrum. Med över 20 butiker, kaféer och en restaurang finns ett brett utbud för dig som är shoppingsugen.