IFK Mariehamn släppte in tre mål i första halvlek. Fler blev det heller inte i andra trots att man spelade en halvtimme med en man mindre. 0-3 och uppförsbacken är enorm till returen i Polen nästa vecka. Här har ni matchens hetaste händelser.

Golfävlingen Ålands Turist och Konferens 4-manna scramble slog i helgen deltagarrekord.

Efter att ha varit borta från förstaplatsen i ett år var det återigen Dick Larsson och Tage Andersson som hade den snabbaste tiden på rallysprinten i Ytterby.

- Det är där vi vill vara, säger Tage Andersson.

Åland United har gjort klart med anfallsförstärkning inför kampen i nedre slutspelsserien. Skotska Lisa Swanson ansluter från Glasgowklubben Rangers.

"För Åland Uniteds del är det viktigt att fylla på bitar för vårt framtida lagbygge. Vi hoppas och tror att Lisa Swanson, förutom denna höst, kommer att bli en viktig kugge i det lag som nästa vår tar sig an spelet i Damernas Liga.", säger klubben i ett pressmedelande.

IFK och HIFK spelade 1-1 på WHA under lördagen. Här har du matchens hetaste händelser.

I dag väntas omkring 300 HIFK-fans inta Mariehamn för att heja fram sitt lag på Wiklöf Holding Arena. Ålandstidningen har pratat med researrangören Kim Hakala från supporterföreningen Stadin Kingit om resan, fansen och laget.

Rallysprint sektionen ordnar tre race per år och det största går av stapeln i helgen, rallysprinten i Ytterby. Det är ett av de största evenemangen som ordnas av Ålands motorklubb i år. 

För några dagar sedan berättade Ilta-Sanomat om Petteri Forsells situation i Polen där hans kontrakt inte följts av nya klubben AS Cracovia. Vi har ringt upp Petteri Forsell och fått hans syn på saken.

Matchen mellan Legia och IFK har kommit i gång. Det var magisk inramning från hemmafansen vid och innan avspark. Här kan ni följa matchens hetaste händelser.

IFK-tränaren Peter Lundberg har släppt startelvan till kvällens Champions League-kval. Robin Sid blir den som ersätter avstängda Anthony Dafaa och i mål får Marc Nordqvist chansen.

Kultur- och idrottsminister Tony Asumaa kom under onsdagen ner till Warszawa där han är för att följa IFK:s match under kvällen. Han hoppas se det åländska ligalaget bjuda upp till dans och menar samtidigt att man inte har någonting att förlora.

För några minuter sedan anlände IFK Mariehamns spelartrupp med efterfölje till Warszawa och hotellet man bor på.

En poäng hemma var det JIK fick med sig från helgens omgång på hemmaplan i division 4. Därmed kan serieledarna SoVo öka avståndet när man i veckna möter bottenlaget VG-62.

Det blev en rejäl storseger för FC Åland när man körde i gång division 3 efter uppehållet. Hemma mot Pargas IF blev segersiffrorna rena tennissiffrorna.

Fler nyheter