Golfaren Jonas Haglund var ett ynka slag från att få spela vidare i 50.000-eurostävlingen i säsongspremiären i Spanien.

I fredags slog Idrottsgårdens bowlinghall upp dörrarna efter renoveringen. Visuellt är det få förändringar men däremot har det blivit betydligt tystare i hallen trots att det är full fart på samtliga banor.

IFK Mariehamn behöver bara en seger för att göra klart med Play Off-spel till kvalserien till division 2 i helgen då både Ekerö och Östervåla kommer på besök till Islandia.
Då bjuder affärsmannen Anders Wiklöf på entrén.
– Det är nog första gången jag sponsorerar åländsk ishockey, säger han.

AIK var det mest effektiva laget och kunde resa hem med en klar 3–1-seger mot Åland United i söndagens träningsmatch i Eckeröhallen. Ett kalasmål och tre slarvmål låg bakom siffrorna.
– Vi kan bättre, säger mittfältaren Florin Wagner.

IFK Mariehamn besegrade på söndagen Solna SK med 8–3 i Islandia och är därmed ytterst nära en seger i fortsättningstrean.

Den femårige valacken Twilight Speed upprepade bedriften från Solvalla för två veckor sedan och tog sin andra raka seger på banan på fredagen.

Det är få förunnade att få starta i det första startledet i ett Vasalopp.
För Isac Holmström är det verklighet.
– Jag har tränat på bra i år, säger 21-åringen vars stålande resultat under vintern nu belönats.

Efter att ha varit stängd i 28 dagar öppnar bowlinghallen i Mariehamn nu i kväll.

Volleybollderbyt i damtvåan mellan Jomala IK:s A- och B-lag slutade som alla förutspått – med en övertygande seger för representationslaget i tre raka set.

Den 24-årige ytterforwarden Pontus Nylén förstärker IFK Mariehamns hockeyherrar i slutspurten av säsongen.

IFK Mariehamn och Stallhagen har inlett ett sponsoravtal som man i dag presenterade på en presskonferens.

I dag startar säsongen 2017 för golfspelaren Jonas Haglund. Med ny teknik och bättre närspel kan det lossna rejält för ålänningen.
– Redan i slutet av förra säsongen började det sitta. Jag har jobbat vidare på det och känner att jag är bättre tekniskt än någonsin, säger han.

Senaste helg var en bra skidhelg med åländska ögon sett då det bjöds på bra placeringar både österut och västerut i ett flertal tävlingar. Isac Holmström blev fyra i Botniavasan och Lars Janlöv var snabbast i 60-årsklassen i Engelbrektsloppet.

Jomala IK:s vollyeherrar fortsätter att jaga serieledarna Säters IF efter en ny förkrossande seger med 3–0 borta mot Bromma.
– Nästa helg har vi chans att jämna ut det lite och sätta press på dem, säger Mikael Donning.

Fler nyheter