Den senaste tiden har flera rykten gjort gällande att IFK Mariehamns Petteri Forsell skulle vara på väg till AIK.
Det senaste ryktet säger att Forsell redan skrivit på för den svenska storklubben.
– Om det skulle vara så hade vi gått ut med det på vår hemsida och det har vi inte gjort, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

Treåringen Unreturned Love och Ralf Göstas fick med sig 10.000 kronor för en tredje plats på Gävletravet på torsdagen.

Efter att FC Åland besegrat Atlantis med 2–0 i en match i herrtvåan för två veckor sedan har fyra holländska spelare i helsingforslaget misstänkts för matchfixning.
– Jag såg ingenting som tyder på något sådant, säger FC Åland-tränaren Alexander Semenov.

Ålänningarna har tävlat sparsamt i matchrace den senaste tiden och backar därmed i världsrankingen.

Som Ålandstidningen avslöjade för drygt en vecka sedan stannar Daniel ”Daja” Sjölund i IFK Norrköping. Det nya kontraktet lyder på två år.

IFK Mariehamns lagkapten Jani Lyyski har gjort klart med ytterligare en säsong med klubben.

Åländske Klöver All Over vann ett kortlopp på Solvalla på onsdagen. På prischecken stod det 40.000 kronor (cirka 4.150 euro).

På onsdagskvällen lottades den lokala innebandyn – för herrserierna. I damserien var bara två lag anmälda.
– Vi ska försöka köra med sammandrag för tjejerna, säger innebandyförbundets Aarre Hietanen.

IFK-mittfältaren Gabriel Petrovic missar helgens hemmamatch mot PK-35 på grund av en vadskada och kan bli borta ett par veckor.

I helgen avgörs Champion of Champions i Helsingfors med två ÅSS-båtar till start – efter en smart kupp.

Volleybollsäsongen står vid dörren och för damerna väntar en rejält spännande uppgörelse mellan JIK:s båda lag som i år spelar i samma serie.
– Vi kommer att satsa på ett starkare lag för att ta A-laget tillbaka till division 1, säger klubbens ordförande Camilla Grönholm.

Det blir inget oktobertrav på Åland den här säsongen heller. Lördagens avslutningstrav ställs helt sonika in på grund av för få anmälningar.

Diego Assis skottade in ledningsmålet till IFK Mariehamn redan efter en minut i bortamötet mot RoPS på söndagskvällen men laget fick bara med sig en poäng i jakten mot guldet då matchen slutade 1–1.

1-2 hemma mot FC Viikingit kan bli en kostsam förlust för FC Åland som inför den sista omgången ligger på nedflyttningsplats.

Fler nyheter