Den senaste tiden har flera rykten gjort gällande att IFK Mariehamns Petteri Forsell skulle vara på väg till AIK.
Det senaste ryktet säger att Forsell redan skrivit på för den svenska storklubben.
– Om det skulle vara så hade vi gått ut med det på vår hemsida och det har vi inte gjort, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

I dag fredag klockan 15.00 stängs omröstningen om Supportrarnas Val – där du får rösta på din favoritspelare i IFK Mariehamn. Rösta och vinn ett årskort till IFK:s hemmamatcher under nästa säsong.

Det är originalet av Timo Ivonens statyett som kommer att vara i Mariehamn i guldmatchen mellan IFK och Ilves på söndag. Kopian finns i Helsingfors.

Boxaren Robert Helenius donerar ett par av sina matchhandskar till skateföreningen i Mariehamn för en kommande budgivning.
– Skateparken är ett bra initiativ för ungdomarna, säger Lumparlandsboxaren.

Robert Helenius och tyska boxningsstallet Sauerland har kommit överens att dra tillbaka sina juridiska fordringar man haft på varandra.

I helgen får ålänningen Sami Fagerström äntligen köra på den klassiska racingbanan Brands Hatch utanför London. Den snart 20-årige Formel Ford-föraren är inte blyg i sina målsättningar.
– Att vara topp-3 skulle vara något, säger han.

Det blir snålt om sittplatser på Wiklöf Holding Arena på söndag. Men inga nya läktare sätts upp inför guldfinalen.
– Det blir ståpublik, säger klubbdirektör Peter Mattsson.

I onsdagens papperstidning publicerades felaktiga uppgifter om hur man går tillväga att rösta på Supportrarnas Val. Här – och i torsdagens tidning – hittar du rätt uppgifter. Så rösta på säsongens bästa spelare i IFK Mariehamn – och ta chansen att vinna ett årskort till hemmamatcherna nästa säsong.

Det har satts nya åländska simrekord på kortbana. Tre nya stafettrekord noterades i Eriksdalsbadet i Stockholm – och Olivia Weuro simmade rekordsnabbt på 50 frisim.

Åland United har elva kontrakt klara för nästa säsong. Ny i laget är mittbacken Sanna Porali – senast i TiPS.

Silver, minst. Med en match kvar och i fortsatt ligaledning vill Jani Lyyski inte gå händelserna i förväg.
– Vad jag kan lova till söndag? Jag lovar att det blir kul, säger lagkaptenen.

Pirrigt värre, eller riktigt lugna. Fansen tacklade gårdagens match på olika sätt, men stämningen var hög bland IFK-fansen som samlats på sportbaren Adlon i Mariehamn.

Dever Orgill gav IFK en kalasstart då han nickade in ledningsmålet efter nio minuter mot FC Lahti. Jani Lyyski höll sig framme efter en frispark och nickade in 2–0 med bara minuter kvar att spela vilket även blev slutresultatet. IFK Mariehamn leder därmed Tipsligan med en poäng före HJK inför sista matchen.

Drygt 60 IFK-supportrar har anlänt till Lahtis med buss och bilar från Helsingfors.

Fler nyheter