Den senaste tiden har flera rykten gjort gällande att IFK Mariehamns Petteri Forsell skulle vara på väg till AIK.
Det senaste ryktet säger att Forsell redan skrivit på för den svenska storklubben.
– Om det skulle vara så hade vi gått ut med det på vår hemsida och det har vi inte gjort, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

Åland United tog sin första seger på nästan två månader när man besegrade HJK under lördagen. Matchvinnare blev tvåmålsskytten Isabella Mattsson.

Efter det uppmärksammade hockeybråket vänder IFK Mariehamn nu blad. Under torsdagens presskonferens deklarerade tränaren Kenneth Westerback att man drar ett streck över de kontroverser som har varit.
– Det har varit en sorglig show, säger han.

Den trefaldige svenska mästaren Daniel Sjölund kan vara nära en comeback i IFK Mariehamn, det säger han i intervju med fotbolltranfers.com
– Jag är väl i ett läge där familjen börjat fundera på om vi ska flytta hem till Åland eller fortsätta här något år till, säger han.

Den 10 september möter Robert Helenius tysken Konstantin Airich i en gala i Mariehamn.

IFK Mariehamn leder Tipsligan efter 2–0-segern över PK-35 på söndagskvällen.

Jomala IK kvitterade Wilpas ledning två gånger om i lördagens hemmamatch i herrtrean – men föll ändå efter en sista mål inprickat i den 96:e minuten av gästerna från Salo.

I kväll reser IFK Mariehamn till Vanda för söndagens drabbning med PK-35. Flera orosmoln har dock blossat upp inför matchen med avstängningar på tongivande spelare.
– Men många har presterat på hög nivå i år så jag är inte speciellt orolig, säger tränaren Peter Lundberg.

Under nästa vecka befinner sig tio MGF-gymnaster i Ceske Budjovice, Tjeckien för att delta i Eurogym. Ålandstidningen tog pulsen på deltagarna under torsdagens genrep.

När Odd BK kvitterade i förra veckans kvalmatch till Europa league tog sig en norsk supporter in på planen. Incidenten kan komma att stå arrangören IFK Mariehamn dyrt.

IFK Mariehamn fortsätter leverera i ligan. I alla fall om man ser till resultaten. I dag kom en ny trepoängare.

Bara fyra minuter in i matchen tog IFK Mariehamn ledningen med 1-0 över Odd. Resultatet stod sig in i halvtid men i andra halvlek kvitterade Odd.

Nu har startelvorna till kvällens Europa League-match offentliggjorts.

15.04 i dag landade Odds BK på Mariehamns flygfält. Ålandstidningen fanns på plats för att ta emot IFK Mariehamns Europa League-motståndare.
– Vi kommer till Åland med ett bra utgångsläge, säger Jan Frode Nornes, assisterande tränare i Odd.

Fler nyheter