Den senaste tiden har flera rykten gjort gällande att IFK Mariehamns Petteri Forsell skulle vara på väg till AIK.
Det senaste ryktet säger att Forsell redan skrivit på för den svenska storklubben.
– Om det skulle vara så hade vi gått ut med det på vår hemsida och det har vi inte gjort, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

Ligaguldet fortsätter att betala av sig för IFK. I kväll tog man hem det tredje priset då tränarduon Peter Lundberg och Kari Virtanen prisades som "årets idrottsledare".

Efterspelet efter det magiska ligaguldet som IFK Mariehamn tog under säsongen 2016 betalade även av sig på Idrottsgalan där man fick priset som "årets lag". Kort därefter fick man även priset för "årets idrottsliga prestation".

Petra Söderman fick priset "Årets idrottsliga genombrott" för sina framgångar inom hästsporten.

Styrkelyftaren Stina Lindell tog hem Ålandstidningens bragdmedalj.

Fler priser har delats ut på Idrottsgalan. Bland annat fick Viking Granskog pris som årets idrottskompis.

Ålands Idrottsgala sparkade i gång och snabbt var första priserna utdelade.

I dag presenterades Damligans program. För Åland United startar ligan med bortamatch mot det förmodade topplaget FC Honka.

Nyss presenterades spelprogrammet för Tipsligan 2017. För IFK Mariehamns del startar säsongen med hemmamatch mot JJK från Jyväskylä den 8 april

När Finlands idrottsgala i går presenterade de tre nominerade i kategorin "Årets lag" var IFK Mariehamn ett av de tre. Men den informationen har inte gått fram till klubben.

Efter ett år med höga toppar och djupa dalar i GIF Sundsvall skrev Robbin Sellin äntligen på för IFK Mariehamn. Beslutet drog ut på tiden men något fulspel för att få bättre erbjudande var det inte från mittfältarens sida.
– Det var ett stort beslut för hela familjen. Därför tog vi god tid på oss. Men IFK var mitt förstahandsval hela tiden, säger han.

Målet var att hålla sig kvar i division 2. Så blev inte fallet. FC Åland rasade direkt ner till trean och inför säsongen har nu flera spelare meddelat att man lämnar laget.
– Vi genomgår en generationsväxling. Med det underlaget har vi inte krav på att ta oss tillbaka direkt, säger Kristian Andersson.

IFK Mariehamn har nu presenterat Robbin Sellin. Två år gäller kontraktet.

Samtidigt som IFK Mariehamns a-lag inledde säsongen passade föreningen på att ha avslutning för sina juniorlag. Många skratt och många priser delades ut i Baltichallen i lördags.

Fler nyheter