Den senaste tiden har flera rykten gjort gällande att IFK Mariehamns Petteri Forsell skulle vara på väg till AIK.
Det senaste ryktet säger att Forsell redan skrivit på för den svenska storklubben.
– Om det skulle vara så hade vi gått ut med det på vår hemsida och det har vi inte gjort, säger AIK:s sportchef Björn Wesström.

Jomala IK förlorade med hela 1–4 i streckmatchen mot PaiHa hemma på konstgräset och får därmed svårt att klara division 3-kontraktet den här säsongen.

IFK-backen Albin Granlund finns med i den 22-mannatrupp som möter Tyskland i en träningsmatch på bortaplan nästa vecka och Kosovo i VM-kvalpremiären i Åbo.

IFK Mariehamn tog revansch på HIFK genom 1-0 hemma på WHA.

Födelsedagsbarnet Fredrik Fredlund, som fyller 38 år i dag, tog sig till final i den andra EM-deltävlingen i Pro Stock Bike, som kördes i tyska Hockenheim, men förlorade där mot Gert-Jan Laseur.

Serieledande IFK Mariehamn söker revansch hemma mot HIFK och nu har kvällens startelvor offentliggjorts.

Bara timmen efter att Åland United säkrat spel i den övre serien meddelade klubben att Giovanni Costantino lämnar sitt uppdrag som huvudtränare med omedelbar verkan. I en intervju med Ålandstidningen berättar italienaren om sitt val, att flytta till den ungerska klubben Honved.
- Det här är ett steg i rätt riktning för mig.

Den regerande Europamästaren Fredrik Fredlund är klar för eliminering i tyska Hockenheim. Där möter han kvalsjuan Thomas Olsen.

Precis som sin fru, Marcela Sandvik, är ÅKK:aren Kenneth ”Kenta” Sandvik Europamästare i bänkpress.

Bara timmen efter att Åland United säkrat spel i Damligans övre serie står laget utan tränare. Giovanni Costantino lämnar för ungerska högstaligan där han kommer att fungera som assisterande tränare i Honved.

Åland United slipper avsluta säsongen i nedre serien och får spela i den övre efter 3-0 hemma mot TiPS samtidigt som HJK besegrade Ilves.

Den 10 september arrangerar Paf boxningsgala i Baltichallen, Mariehamn och nu står det klart vilka matcher som står på agendan.
Robert Helenius mot tysken Konstantin Airich är så klart huvudnumret.

Det var i matchen mot FC Honka på Markusböle den 9 juli som ett 30-tal tillresta bortasupportrar stormade planen i samband med ett mål.
Nu bötfälls båda lagen.

Med sex matcher kvar att spela ligger FC Åland pyrt till i division 2. Men nu får man hjälp från oanat håll.
Atlantis, som är ett av lagen som jagar FC Åland i tabellen, har straffats med nio poängs avdrag.
– Tråkigt att det inte avgörs på planen, men så klart blir det lättare för oss att stanna kvar nu, säger FC Ålands Rezgar Amani.

Fler nyheter