Det blir minst en säsong till i Göteborg för Adelina Engman. Sen hoppas landslagsspelaren att det blir någon av de större ligorna.
– Först måste jag etablera mig i Damallsvenskan, och det är en bit kvar, säger hon.

Inomhussäsongen i friidrott är över för de åländska friidrottarna. I helgen noterades de sista rekorden i Marsspelen i Örebro.

Det sexåriga stoet Jeppas Orakel sprang in som tvåa i säsongspremiären i Gävle på måndagen och inkasserade 15.000 kronor i prispengar.

Det var ingen lätt uppgift. Nästa omöjlig. Men IFK-bowling kunde hämta in försprånget, klättra från fjärde till andra plats och nu väntar kvalspel mot GH om en plats i FM-ligan.

Ålänningen Jenny Fellman tog hem ett FM-guld i skidskytte under lördagens tävlingar i Uleåborg.

IF Fram tog hem lördagens play off-match mot Yrmyt i Åbo. Nu väntar vidarekval för att laget ska ta klivet upp till divison 3 nästa säsong.

Det blev ett tronskifte i pingisligan. Efter fyra raka år som mästare föll IF Start i årets final mot PeWiKa - efter bollräkning.

Åland United lyckades ta tre poäng i hemmapremiären av Damligan. Ett sent nickmål av Raissa Fuedjio avgjorde matchen.

IFK Mariehamn förlorade lördagens träningsmatch på Berhn Arena mot Örebro SK. 4-1 blev slutresultatet.

0–9 på två matcher, en offensiv som knackar och helt utan målvakt reser IFK till Örebro för att bryta den negativa trenden.
– Vi har åkt på storstryk två matcher i rad. Nu hoppas jag att vi kan ta ett steg framåt, säger tränaren Peter Lundberg.

Jahapp kära läsare.

Nu är det klart. Robert Helenius och Dereck Chisora drabbar samman i en returmatch och vinnarens status blir som officiell utmanare till Deontay Wilders världsmästartitel.

De första semifinalerna av lokala innebandyserien. Kampen om en finalplats avgörs i bäst av tre och efter gårdagens drabbningar har både IF Fram och Lemland tagit grepp om varsin finalplats.

Den lokala curlingligan fick två segrare då serie väst och serie öst gick i mål med finalspel i Eckerö på måndagskvällen. ÅCK-juniorerna och Team Rafaels är nya mästare i måndagscurlen.

Fler nyheter