Anders Uppgårdh vid Ålands maskinservice är en av de drabbade företagarna.
– Jag anser att även landskapsregeringen och dåvarande ministrar bör åtalas.

Kommentarer

Håller fullständigt med

Håller fullständigt med Anders Uppgård, det är en skam för hela Åland att inte Paf tillsammans med landskapsregeringen tar sitt ansvar och reder upp detta, oskyldiga människor har blivit lidande både ekonomiskt o psykiskt. Jag som ålänning skäms!

Och nu så skickar PAF ut till

Och nu så skickar PAF ut till sina kunder mejl/enkät med förfrågan om man som kund rekommenderar dem till sina vänner. Nej det gör jag inte, jag vet inte vad mina vänner kan ha för problem som jag inte känner till. Jag spelar sporadiskt nån gång, men jag rekommenderar absolut inte någon att spela på PAF efter denna förskingringsaffär.

Och nu så skickar PAF ut till

Och nu så skickar PAF ut till sina kunder mejl/enkät med förfrågan om man som kund rekommenderar dem till sina vänner. Nej det gör jag inte, jag vet inte vad mina vänner kan ha för problem som jag inte känner till. Jag spelar sporadiskt nån gång, men jag rekommenderar absolut inte någon att spela på PAF efter denna förskingringsaffär.

En bomb kommer att smälla i Mariehamns centrum klockan 21.00 i kväll. Det kunde man läsa på det sociala mediet Jodel tidigare i dag.
Men enligt polisen är det ingen fara.

En cyklist har förts med ambulans till sjuhus efter en kollision med en personbil på Västra utfaren i Mariehamn.

En mopedförare har förts till sjukhus efter en kollision med en bil i dag på eftermiddagen i Godby.

Nygatan öppnar åter för trafik i kväll. Det meddelar Mariehamns stad i ett pressmeddelande.

I december 2013 nekades Kanalgratis.se att fiska och filma i Slottssundet. Det var landskapets fiskeribiolog Kaj Ådjers som skrev detta i ett mejl.

I vintras avlivades alla hönor och påfåglar på Lilla holmen, eftersom fågelinfluensa bröt ut bland dem.
Efter omfattande sanering är nya fåglar nu på väg att flytta in. De tre första hönorna anlände i lördags.

Kraftnät Åland söker en ny vd med hjälp av ett rekryteringsföretag. Nuvarande vd Jan Kahlroth går i pension vid årsskiftet.

Inget val i Finland är viktigare för samhällsdebatten än presidentvalet. Det säger Europaparlamentariker Nils Torvalds som vill bli Svenska folkpartiets presidentkandidat. Och han utesluter inte att det inte skulle kunna gå hela vägen. – Trump blev också vald, det trodde du ju inte, säger han.
Grannarna till den utbrända bilverkstaden i Norrböle hade öppet som vanligt under måndagen. – Eld är det värsta som finns. Jag är glad att det inte var värre, säger Ann-Gerd Lindström som driver antikbutiken i samma byggnad. Affärsverksamheterna som är närmaste grannar till bilverkstaden i Norrböle som började brinna på lördagsmorgonen har drabbats i olika grader av branden.

Att införa turlistor för Töftöfärjan skapar bara kaos, utan att det leder till några inbesparingar. Det sade Mikael Lindholm (C) under lagtingets frågestund.

För att lösa flera av kraven i det nya konkurrenskraftsavtalet i Finland anordnade Optinova i lördags en heldag för personalen med förläsningar, workshops och en avslutande personalfest.
– Vi tror på att satsa på vår personal i form av utbildning och inspiration. Det är personalen som på sikt kommer ge oss konkurrenskraft, säger Andreas Perjus, CTO i Optinovakoncernen.

Landskapsregeringen ska gör en förstudie av trafiksäkerhetsåtgärder för Färjsundstunneln.
– Tunneln har begränsad höjd och är ganska smal, säger bro- och hamningenjör Anders Sundblom.

Kommundirektören är frånvarande, kommunhuset utdömt och trafiken till och från Kökar under all kritik. På samma gång är Kökar hett på fastighetsmarknaden och det pågår flera spännande satsningar i kommunen. 
– Kökar är attraktivt, trots att resan hit är lång, säger socialsekreterare Camilla Enberg.

Fler nyheter