Flera verktyg stals i samband med ett inbrott i en verkstadslokal i Finström. Polisen gjorde en brottsplatsundersökning på måndagen.

En förare väntar böter efter att hen körde mot trafiken i Rökerirondellen i Mariehamn i dag. Personen fick även ett tillfälligt körförbud.

En glödbrand upptäcktes i ytterväggen på en stuga på Sväleholm i Kökar på måndag eftermiddag.

Två rådjursolyckor inträffade i trafiken den gångna natten, den ena på Hammarlandsvägen vid Svinryggen och den andra på Svartsmaravägen i Finström. Rådjuren dog, men inga personer skadades. Båda fordonen skadades i fronten.

Under polisens trafikövervakning natten till i dag stannade en förare inte vid stoppskylt. Föraren testades därefter positivt för narkotika.

Den 15 och 16 maj inträffade ett flertal skadegörelser på bilar och fönster bostäder.

Ett mindre gräsområde fattade eld i närheten av Svinö stugby i Lumparland vid tvåtiden i dag.

Polisen mottog under lördagsmorgonen ett larm om ett flertal höga smällar som uppfattades som skottlossning från norra Mariehamn

Under fredagsnatten övervakade polisen trafiken runt om på Åland.

Från början av nästa vecka fram till slutet av maj 2019 stängs farleden under Vårdöbron i Vårdö av för trafik. Detta för det pågående brobyggnadsarbetet.

Polisen fick under torsdagskvällen samtal om en bil som körde osäkert i Geta. När polisen stoppade fordonet misstänkte man att föraren var påverkad av narkotika, vilket hen också testades positivt för.

En person är misstänkt för grovt rattfylleri efter en bilfärd i Mariehamn tidigt på fredagsmorgonen. Det var efter tips från allmänheten som föraren kunde stoppas.

En motorcyklist fick under natten tio dagars körförbud och böter efter att ha kört 109 kilometer i timmen på 70-väg. Händelsen inträffade under en trafikövervakning i Jomala.